Båd fortøjninger og marina udstyr

Vort produktprogram omfatter et stort udvalg af udstyr til Marinaer og flydebroer. Vort tilbehørs program er udviklet efter de behov, der hyppigst opstår i marinaer og er af højeste kvalitet.

Vort udvalg af Y-bomme er opdelt i to kategorier. 4-7 meter lette både bomme og 6-12 m lange kraftige bomme. Bommene er normalt hængslet med en enkel rør konstruktion. Standard udgaven af Marineteks Y-bomme indeholder en stor 300 kg flyder, fortøjnings ring og fenderliste i plast.

Bøjer tilbydes i forskellige størrelser og typer. De er utrolig stærke, synkefri og findes i forskellige farver. Bøjer med logo/tryk kan også leveres.

Fortøjnings udstyr findes til mange formål. Støbte aluminiums pullerter der er beregnet til belastninger fra 20 -80 kN - med dette udvalg er vi sikre på, at der er en pullert til alle i havnen.

Landgange: Marineteks standard produktion omfatter også landgangsbroer i træ og stål. Træ konstruktionerne er 4-6 meter og landgangene i stål starter fra 9 - 12 meter, alle er godkendt.

Sikkerhedsudstyr: Dette program omfatter blandt andet porte, gelændre, sikkerhedsstiger og livredder standere, som kan blive udstyret med brandslukningssæt.

Forsyningssøjler: Service standere med lys, strøm og vand er også en del af vort sortiment. Vi har et tæt samarbejde med TallyKey i Danmark og Rolec i England, som producerer disse standere. Alle typer er stænk tætte, CE-certificeret og indeholder dobbelt polet mini afbrydere, CEE udtag og stik. Udover almindelige forsyningssøjler har vi også Tally Card systemet, som er et af markedets bedste betalingssystemer.

Pumpesystemer: Vi har også pumpesystemer. Har du specielle ønsker, som ikke er nævnt, er du yderst velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Forankringssystemer

Alle Marinetek flydebroer, broer og bølgebrydere kan forankres med pæle, kæder eller Seaflex, og passende tilbehør er tilgængeligt for hver enkel løsning.

Pæle forankring er det bedst anvendelige ved en begrænset forskel i vand niveauerne og til tunge belastninger fra 20 - 70 kN og for de fleste pæle dimensioner.

Kæde forankring er anvendelig til alle flydebroer og er bedst i områder med lavt vand. Marineteks forankringskæder er varm galvaniseret og er 13 - 25 mm tykke.

Ved anvendelse af Seaflex systemet ligger din bro altid perfekt. Denne type forankring bruges overalt i verden, og måden Seaflex systemet holder broen forspændt på er med til at stabilisere pontonerne. Uanset vandstandens variationer vil din bro altid ligge samme sted. Systemet er enkelt at installere og har lang levetid grundet de rustfrie komponenter.

Seaflex kan have op til 10 gummi strenge, hvor hver enkelt har en trækkraft på 10 kN. Seaflex er velegnet til alle former for flydebroer fra lette flydebroer til den tunge bølgebrydere.​​​

SY-bomme

SY-pontoner

CC Design A/S • Kohaven 15 • DK-5300 Kerteminde • Tlf.: +45 65 32 33 96 • E-mail: mk@ccdesign.dk • CVR: 10092825​ • Vi er medlem af ​Byg Garanti