10 Grunde til at vælge Marinetek

PÅLIDELIG PARTNER

Marinetek er internationalt anerkendt som leverandører af maritime løsninger. Vores holdbare og solide varemærke forsyner kunder verden over, med produkter af høj kvalitet og med lang holdbarhed. Marineteks netværk af eksperter og partnere garanterer pålidelighed og opmærksomhed ned til mindste detalje.

BEDSTE SPECIALISTER
Marineteks personale udgør et yderst erfarent verdensomspændende hold af vandbygnings ingeniører og erfarne specialister. Vi har moderne design og produktions faciliteter og forsætter vores konstante produktudviklingsproces i tæt samarbejde med top marineingeniør virksomheder, som Port Tech og en række fremstående Europæiske universiteter.

OMFATTENDE ERFARING

Marineteks vidtgående erfaring med marina og ponton branchen, har gjort det til en international succes. Marineteks ejere samt nøglepersonale har igennem 20 år intensivt arbejdet med at designe, producere og konstruere flydende marinekonstruktioner. Vores erfaring er baseret på over 1.000 projekter gennemført i mere end 30 forskellige lande verden over.

NØGLEFÆRDIGE LØSNINGER

Marinetek kan tilbyde en fuldendt projektudformning inklusive koncept, markedsundersøgelser, undersøgelser af mulighederne for gennemførelse, forretningsplan, marinadesign, produktion, transport, installation, opsyn, træning, vedligeholdelse, efterfølgende service og endda drift. Moderne løsninger og produkter med en lang levetid, der garanterer betydelige besparelser for vores kunder.

DETALJERAT DESIGN

Alle Marineteks marina og produktdesigns er udfærdiget ud fra gældende industri standarder og ud fra informationer fra markedet og kunderne. En kombination af detaljeret design og den nyeste produktions teknologi resulterer i moderne marinaprodukter af den højeste kvalitet, med lang holdbarhed og som utvivlsomt er forbundet med en enorm styrke. Produkterne er nemme at transportere, simple at installere, vedligeholdelsesfrie og er af den bedste kvalitet.

TOP REFERENCER

Marinaer udelukkende med Marinetek produkter kan ses i lande som Holland, Rusland, Storbritannien, Danmark, Finland, Sverige, Polen, Estland, Malta, Letland, Irland, Italien, Grækenland, Portugal, Spanien, Tyskland, Belgien og De forenede Arabiske Emirater. Nogle af disse referencer var meget udfordrerne og krævende, B. la. Installeringen af to bølgebrydere der beskytter nedkølingssystemet for atomreaktorer. Grand Harbour Marina på den arkæologiske sensitive Malta samt den luksuriøse Porto Carras Marina i Grækenland. Nogle Bølgebrydere er blevet installeret i meget fjendtlige miljøer. Disse enheder har gennemgået langtids tests inklusiv tropiske storme og har derigennem vist deres evner og styrker.
End ikke en enhed har nogensinde fejlet.

Marineteks produktsortiment er det bredeste i verden, og bliver mødt af mange forskellige kundekrav såvel som vidt forskellige budgetter. Pontonløsningerne består af Superyacht pontoner, Heavy Duty pontoner, Stålpontoner, aluminiums pontoner og de økonomiske træ pontoner. Marineteks tredje generation af bølgebrydere tilbyder en enestående bølgedæmpning og har 30 % bedre bølgedæmpningseffekt end andre​.

BREDT PRODUKTSORTIMENT

lignende produkter af samme størrelse. Marinetek er den eneste producent af bølgebrydere der kan fremvise bølgedæmpnings diagrammer. Marinetek kan også tilbyde bøjer, Y-bomme, pullerter, rækværk, fortøjningsudstyr, stiger og sikkerhedsudstyr.​

ENESTÅENDE KVALITET

Marinetek producerer flere pontoner end nogen af deres europæiske konkurrenter. Høj produktion garanterer ensartet kvalitet og kundetilfredshed, hvilket er Marineteks første prioritet. Løbende produktudvikling og forbedret produktions processer har tilsammen gjort Marineteks produkter unikke. Marinetek arbejder efter følgende kvalitetssystemer ISO 9001, ISO 14001, Finske SFS, Polske Revestr Statkón og Russiske GOST. Pontonerne bliver understøttet af varmgalvaniseret stål eller rustfri stål forstærkninger og fiber beton for at undgå revner. De er designet ifølge EN 206-1 standard for at kunne opnå en levetid på 50 år, I selv de hårdeste omgivelser.

INTERNATIONALE MARINE PRODUKTER

Marinetek arbejder tæt sammen med forskellige internationale firmaer omkring produktionen af høj kvalitets marine produkter. Disse produkter er blevet integreret i Marineteks produktlinie for dermed at gøre Marineteks produkt portefølje komplet. Produkteksempler inkluderer Seaflex forankringssystemer, hvor pontonerne bliver forankret med udspændte gummistrenge. Seaflex er i brug over hele verden og kendt som en af de sikreste måder at forankre på. Tally Key og Rolec forsyningssøjler der giver lys, elektricitet og vand, kan også leveres og implementeres af Marinetek. Marinetek tilbyder også Rolec pumpesystemer der indikere bevidsthed om miljøet.

MARINETEK GRUPPEN

Når du bliver kunde hos Marinetek træder du ind i Marineteks verden - en international gruppe af stærke og velorganiseret firmaer med en erfaren ledelse, som er vant til at samarbejde med store marine virksomheder. Du vil kunne drage nytte af et netværk af marine eksperter som markedsfører Marinetek på internationale bådudstillinger og er officiel leverandør til UIM klasse 1 World Powerboat Championship.​

Vi ønsker at sikrer at Marineteks kunder drager nytte af den erfaring og know-how, vi har til rådighed.

CC Design A/S • Kohaven 15 • DK-5300 Kerteminde • Tlf.: +45 65 32 33 96 • E-mail: mk@ccdesign.dk • CVR: 10092825​ • Vi er medlem af ​Byg Garanti