​Tally key

TallyKey Fosyningssøjler

​Vores valg af forsyningssøjler er absolut ikke tilfældigt, da vort mål er at forene kvalitet og design i hele vort koncept. Søjlerne er fremstillet af søvands bestandigt aluminium og alle de integrerede el komponenter er af højeste kvalitet. Søjlernes unikke design gør at de altid falder ind i det maritime miljø og er derfor med til at give en hyggelig stemning på broerne. ​

T2 Søjlen

TallyKey søjlerne produceres udelukkende af kvalitetsmaterialer, som sikrer mange års holdbarhed. Selve søjlen er udført i aluminium, mens bolte, aksler og skruer er i syrefast stål. Hvis søjlen er forsynet med lampe i toppen, er 'lampeglasset' fremstillet af slagfast plast. Således er TallyKey T2-søjlen stærkt rustet til at overleve mange års udendørs brug - selv i det hårde og aggresive miljø på en havn. En særlig gennemtænkt detalje, er de specielle sprængskiver, som bundflangen er monteret med. Hvis en søjle bliver påkørt, eller en sejler lægger fra land, og har glemt at koble sig fra søjlen, ødelægges sprængskiverne først - selve søjlen tager ikke skade, og kan umiddelbart genmonteres med nye skiver.

Specifikationer

For os er det en selvfølge at kunne levere vore produkter i mange forskellige varianter. Dermed får De netop den løsning der er behov for, og betaler hverken for overflødigt udstyr eller overflødige funktioner.

T6 Søjlen

I nogle situationer er kun det absolut bedste godt nok, - når det gælder luksuspladser i de mest stilfulde og eksklusive marinaer. Netop på dette område kommer vores T6- topmodel ind i billedet. Denne model har eludtag til forsyning af 

selv de største både. Med den nye udgave af søjlen er der blevet mulighed for én- eller trefasede udtag på helt op til 63 Ampere, så selv store både kan forsynes uden problemer.

Hvert enkelt stik er forsynet med en automat-sikring, og for max. hvert tredje udtag er der desuden et HPFI-relæ.

I sin mest enkle form, har T6 ingen forbrugs-registrering, og grundmodellen egner sig fint til pladser, med skiftende gæster og et relativt beskedent forbrug pr. gæst.

Søjlen kan desuden udstyres med én eller to vandhaner, og bliver dermed en komplet og brugervenlig forsyningsløsning.

Betalingssystem

En langt mere avanceret form for forbrugsafregning kan etableres med TallyCard-systemet.

Med denne teknologi, er det muligt at udstyre gæsterne med et betalingskort, hvor et beløb til forbrug er indkodet og betalt på forhånd.

I modsætning til andre systemer, er TallyCard kontaktløst, dvs. der er ingen magnetstriber eller kontakter med risiko for dårlige forbindelser.

Vi er naturlivis til tjeneste med yderligere informationer.

CC Design A/S • Kohaven 15 • DK-5300 Kerteminde • Tlf.: +45 65 32 33 96 • E-mail: mk@ccdesign.dk • CVR: 10092825​ • Vi er medlem af ​Byg Garanti